Sådan fungerer søgemaskiner i praxis


Søgemaskiner som Google, er som biblotek på nettet. De bruger robotter, også kaldet spiders eller gennemsøgere, til at indsamle oplysninger om hver side, billede, tekstlinje på nettet og sorterer det derefter for at vise relevante søgeresultater for søgeforespørgsler.

Alt dette muliggøres af superkompleksede algoritmer, der bruges til at analysere kvaliteten og relevansen af ​​webstedsindholdet. Hver søgemaskine har sin egen unikke algoritme, og til gengæld viser den resultater på forskellige måder.

Oven i takt med forskellene mellem hver søgemaskine er vi også nødt til at følge med i deres stadigt skiftende algoritmer. Heldigvis har disse algoritmer fire konsistente trin og processer, der giver resultater, der matcher din søgning: gennemsøgning, indeksering, placering og levering.


Internettet består af billioner af publicerede sider, der alle er ofte knyttet til hinanden med links. Disse links er, hvordan søgemaskiner så kallet kravler internettet ved hjælp af virtuelle bots. Da disse spiderbots følger linkene på sider til andre sider, gemmer de information, mens de går. Fra søgeudtryk til billeder og videoer undersøger, samler og deler disse spiderbots alle de oplysninger, de kan få.
Efter at have gennemgået dit websted og efter at have samlet enhver af info som muligt, indekserer spiderbotsen og organiserer deres resultater i databaser (tænk på dem som massive filmapper). Alle disse databaser udgør det, der kaldes indekset.

Nu kommer rangeringen


Rangering så kallet Ranking er sandsynligvis et vigtigt emne af interesse i alle SEOområden. Alle søgemaskiner leverer resultater baseret på relevans og popularitet, men hvordan de bestemmer, hvad der er relevant, er det, der adskiller dem. Alle søgemaskiner som Google osv roterer og indekserer internettet, men hver har sine egne algoritmer, derfor er det lidt forskellig på hvad de har fokus på.
I millisekunder evaluerer søgemaskiner en række elementer – billeder, nøgleord, indhold, links osv. – inden du leverer resultater. Har du nogensinde spekuleret på, hvordan en lille håndfuld websteder kommer til første side med Googles søgeresultater? Det skyldes, 100 % fordi at de blev betragtet som de bedste ressourcer til den søgning der blevet søgt på – med en utroligt kompliceret version af systemet beskrevet ovenfor. Norh elektriker Amager har vi hjupet frem så at de kunder på Amager nemt kan finde sin lokale elektriker eller sin lokale låsesmed i København S. Det har vi gjort gennem at tage stilling til alle ovanstående punket og gjort deres side så relevant som mulig. Vil vide mere om markedsføring online så kan i tage et kig på dette site.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *